Disclaimer - VDZ Webdesign

Logo VDZ Webdesign
Website ontwerpen en onderhoud. Digitaliseren van beeld en geluid.
VDZ Webdesign
Ga naar de inhoud
Privacyverklaring

 
VDZ Webdesign, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 
 
Contactgegevens:
 
VDZ Webdesign
 
Merellaan 13
 
3135 KN Vlaardingen
 
Tel.: +31 (0)10 4357266
 

Aad van der Zalm is de Functionaris Gegevensbescherming van VDZ Webdesign Hij is te bereiken via info@vdzwebdesign.com

1.    Persoonsgegevens die wij verwerken
 
VDZ Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
 

 
2.    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
 
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

3.    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Delen van persoonsgegevens met derden
 
a.    VDZ Webdesign verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te         voldoen aan een wettelijke verplichting.
b.    VDZ Webdesign bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Als een verantwoordelijk bedrijf onthouden wij ons van automatische besluitvorming of profilering.

4.    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
 
VDZ Webdesign gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

5.    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door VDZ Webdesign en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vdzwebdesign.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u gedaan is, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, op uw verzoek. VDZ Webdesign wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

6.    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
 
VDZ Webdesign neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met via info@vdzwebdesign.com.

7.    Welke persoonsgegevens registreert VDZ Webdesign
 
a.    Voor- en achternaam
b.    Adresgegevens
c.    Telefoonnummer
d.    E-mailadres
e.    Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en         telefonisch
f.     Gegevens over uw activiteiten op onze website
g.    Internetbrowser en apparaat type
h.    gegevens van personen jonger dan 16 jaar. Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vdzwebdesign.com, dan verwijderen wij deze informatie.
i.      Het afhandelen van uw betaling
j.     Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
k.    U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
l.      U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
m.  Om goederen en diensten bij u af te leveren
n.    VDZ Webdesign verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

                           
 
8.    Geautomatiseerde besluitvorming
VDZ Webdesign neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van VDZ Webdesign) tussen zit.

 
 
Vlaardingen, mei 2018
Terug naar de inhoud